24 juni 2016

Tbx midsommar etc

En skulle kunna tro att jag lagt ner bloggen. Det har jag inte men sanningen att säga så har jag halkat ur vanan att uppdatera då och då; det är som med träning, när man inte tränar fattar en inte hur så många människor kan ha tid att träna så mycket.

Iallafall - senaste tiden har jag haft jättemycket jobb, jag är glad för det, jag behöver det för timmarna och samvetet om mycket annat. Nackdelarna är uppenbara, familjen blir lidande, M får göra allt. Men det är inte för evigt och på sitt sätt är detta bra.

Just pga allt jobb jag har hängde jag inte med till Norrlandsstugan i helgen, rätt beslut men också tomt och tråkigt. Firar midsommar med Mamman på hennes landställe, jättemysigt och bra men dans runt stången utan barnen är inte detsamma. Dessutom blev Mamman lite sjuk här på kvällen och gick och la sig. Så nu måste jag dricka midsommarchampagnen helt själv. (Går ganska bra.)

Såhär fina var Pluttskrutten och Skorpan idag meddelar M. (Lilla Räkan är f.ö. för stor för både små grodorna och arrangerade bilder.)


Glad midsommar! Och räkna med mig lite oftare här igen. På listan över ämnen jag behöver ventilera här finns bl.a. Brexit (sorgligt tråkigt dumt), min fysiska form (sämre och sämre), en kollega som imponerar, ett bröllop M och jag nyss varit på, min klädpanik och mitt kontrollbehov. 

Please bear with me.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar