12 mars 2017

Är jag/har jag - lista

En ny lista. Jag tycker det är jättekul att fylla i, kanske supertrist att läsa?
 

✒️Tatuerad – Ja, lite här och där. Skoja bara, jag har två små svarta fjärilar på ena benet och en stor blå fjäril på ena axeln. Sugen på någon till men vi får se hur det blir med det.

⛓Piercad – Ja, i naveln men tog bort piercingen för mer än tio år sedan, så den har vuxit igen. Tänker faktisk göra en ny piercing på ett annat ställe om tag, ni får se. 

👰 Äktenskap – Ja. Två, Exet och M. Men det visste ni ju.

👶Barn – Ja. Tre men det vet ni ju också.

🍼Barnbarn – Nej. Det vore underbart att få det men jag hoppas det dröjer ett tag isf (för barnens skull alltså).

✂ Operationer – Ja. Tog bort en cysta på bukspottskörteln för snart tre år sedan, har ett riktigt machoärr över magen, 20 cm kanske. Operationen var egentligen en bra upplevelse, jag är så imponerad av vården. Fantastiska, professionella människor.

💉 hur många gånger blivit sydd – Vid operationen (logiskt) och efter förlossningarna.

😫 Brutit ben i kroppen – Nej, tack och lov.

🔫 Skjutit med en pistol – Nej, men jag dagdrömmer om det ibland. Jag önskar jag kunde plocka upp en pistol, säga "jag är en bra skytt" och precis träffa det jag siktade på.

❌Sagt upp ett jobb – Ja, sagt upp flera gånger och blivit uppsagd en gång.💳

✈ Flugit i flygplan- Ja, men bara reguljärt. 

💃 Skolkat skolan – Några enstaka gånger i gymnasiet. Kändes alltid som mer jobb att ta igen det jag missade än det var skönt att slippa lektionen. En gång var jag med min kompis och såg "La double vid de Véronique" isf att gå på en lektion, vi kände oss helballa.

🚑 åkt i en ambulans – Nej, tack och lov.

🐶 Haft ett husdjur – Ja, katt och undurlat. Inte samtidigt. Mina morföräldrar hade hund när jag växte upp. Inga husdjur just nu.

🚩 Hoppat i fallskärm – Nej, men skulle gärna vilja.

🎿 åkt utför på skidor – Ja, ganska mycket. Åker betydligt sämre än jag borde med tanke på hur mycket jag åkt.

🐴 Ridit på en häst – Ja, totalt tio gånger kanske, så jag kan inte rida. Numera är jag i stallet med Pluttskrutten varje vecka så jag har lärt mig massor om hästar och blivit rätt bra på att leda, tycker jag.

🏬 Bott på ett sjukhus – Nej inte bott, men legat i samband med operationen.

🎈 Flugit luftballong – Nej, inte sugen heller, verkar helsegt.

💉 Donerat blod – Ja, det gör jag regelbundet.

🚓 Suttit i baksätet i en polisbil – Ja, när jag satt ting fick jag följa med Södermalmspolisen på ett arbetspass. Jättespännande. Jag var med när de tog fast en påtänd klottrare, beslagtog öl från ungdomar i Bleckan (känns extra spännande när vi har en tonåring, urk), stoppade en som körde bil utan körkort, haffade en som snott en motorcykel, åkte på ett lägenhetsbråk osv. Fick skjuts hem i polisbilen kl 05:30 när poliserna skulle på innebandyträning innan de gick hem. Önskar jag blivit polis faktiskt.

💪 Varit i slagsmål – Nja, slogs lite med en tjej som rånade mig när jag var fjorton, men inget regelrätt slagsmål.

🚁 Flugit i en helikopter – Nej, men det vore grymt att göra.

👕 Stickat en tröja – Ja, i femman eller sexan. Ljusblå och mintgrön och skitful.

💻 Varit på TV – Bara skymtat förbi i några valvakor och i jingeln för ett program om att träna på gym (<-- var helt ovetande om det innan, massor av folk som såg).

🚘 Kört för fort – Har inte körkort, tyvärr. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar