27 juli 2015

Mellanlandning. Hemmet. Norrlandsstugan.

Pluttskrutten, Skorpan och jag är hemma ett dygn för tvätt och packning. Sedan bär det av mot Norrland. M och Lilla Räkan är redan på väg (i bil).

Jag antar att det bara är jag men jag tycker det är UNDERBART att vara hemma mellan varven under ledigheten. När jag varit borta hemifrån någon vecka tycker jag att vårt hem är så ljust och fräscht och stort. Det är oerhört tillfredsställande att tvätta tvätten i tvättstugan, duscha länge i hett vatten, ha en massa internetkrävande apparater igång samtidigt, handla det en känner för på ICAn fem minuter från hemmet och sova i en bred säng i ett rum med rullgardinger. (I natt sov jag i bagarstugan med Pluttskrutten och Skorpan i en 105 cm bred säng; faktiskt var inte inte sängbredden något problem utan faktumet att rummet vi sov i har tre stora fönster utan gardiner eller persienner. Det var dagsljus från klockan 03 på natten. Nästa inredningsprojekt är därmed spikat.)

Imorgon väntar stora delar av släkten på oss i Norrlandsstugan. Det ska bli jättehärligt att träffa dem och är urmysigt i Norrlandsstugan. Ska bli SÅ skönt. Min enda målsättning under veckan är att bada en gång i det svinkalla vattnet och att lyckas med en bättre löprunda än den igår.

Nu: Jobba undan lite. Tvätta. Se några avsnitt av något för mig nytt på teve.

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig! Att vara hemma är underskattat.

    SvaraRadera